Stigbergets Trouble Sleep

Japp då hamnar man i Stoutträsket igen . Det här är en imperial stout som är mustig men lite inlsag av lakrits men inte så mycke choklad. Den är inte så spritig som man skulle kunna tro eftersom den ligger på 12. Jag kan tycka att spritigheten slår igenom lite och det är inte så trevligt. För att vara en Imperial stout känns den lam. Man kunde förvänta sig mer av en Imperial stout med dom förutsättningarna. Jag menar 12% brukar vara en smakbomb som fyller gommen med choklad, espresso, russin ja allt det där goda men jag saknar ”gommfyllan”. Därav tycker jag att den känns lite lam. Sen har jag alltid stora förväntningar när jag öppnar en Stigberget. Det är kanske därför den känns lite lam . Jag förväntade mig en massa redan när jag tog den från kylen.

Jag har vid ett flertal gånger pratat om min ölkyl. Den börjar bli lite enkelspårig. Det är svårt att gå ner i baren och ta en bärs. Det mesta som jag har har väldigt låg hinkabilitet. Det mesta är svart och trögflytande. Jag måste nog börja sikta in mig på det

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*