Beer Studio Loop

Beer Studio Loop

DSC_5048

 

Då häller man upp en session lager och när man då sätter glaset till näsan så fylls man av en himla massa skön fruktdoft. Nej det här är inte ett fruktöl utan det är bara en lager som verkligen fyller näsan av citrus och persika. Alltså inte någon oäven doft. Tilltar man sen glaset lite och fyller munnen med denna ljusgula dryck fylls man av det optimala sommarölen.

Jag har mer eller mindre haft Corona som den optimala sommarlagern men jag måste nog ändra mig. Här behöver man inte klämma ner en liten limeklyfta i flaskan. Man får allt på en gång. När jag har gått på systemet tänker  jag alltid  att man alltid ska köpa många olika sorter. Den här ska man köpa många av. Den ska finnas i kylen. Sommaren kommer att vara lite tråkigare om man inte har några Loop i kylen. Överraska en kompis som bara dricker sort  samma hela tiden. Man kan inte bli besviken. Punkt slut.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*