Beer Studio Sputnik Krisis Russian Imperial Stout

Beer Studio Sputnik Krisis

DSC_5046

Här kommer en riktig Stout. Jag vet inte var man ska börja. Det finns en liten knäckighet. Det finns choklad. Det finns en försiktig beska. Mun och skäl fylls av denna fantastiska stout och jag vet inte hur jag ska fortsätta den här recensionen. Jag är lite torsk på mörk öl och ibland ramlar man över en stout som slår det mesta. När man nu dricker denna ädla dryck så får man inte jäkta. Det kommer att ta en stund att dricka den här, och jag kan tycka att den verkligen ska få det utrymmet. Jag har vid vissa tillfällen pratat om ” sista ölen” och med det menar jag att det kan vara svårt att matcha något efter den här. Tar man den som den sista innan man går hem så lovar jag att du kommer att få en trevlig liten kamrat hela vägen hem och smaken håller verkligen i sig hela vägen hem. Mer kan man inte säga.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*