Coppersmith’s Brewery The Pawn’s Pilsner

Coppersmith’s Brewery

DSC_5101

Torsdag den här veckan är det Pilsnerkorvens dag och då måste man testa en pilsner.  Det här har inte så utpräglad doft men den har en liten syrlighet i doften. Smakmässigt så har man lite förutfattade meningar när det gäller pilsner, smaken är oftast kort och lite beska och så är det inte någonting mer men den här har pilsnern har en lång smaksensation. Det börjar med en liten beska som inte är på samma sätt som när man dricker en ale utan den här är lite mer stickig och far runt i munnen. Sen kommer det lite syrliga blommor som skuttar runt i munnen och sen kommer den vanliga pilsnerbeskan som håller i sig länge och den är inte alls otrevlig snarare tvärt om den är mycket behaglig. Det känns som att det här är ett gediget hantverk där man verkligen har jobbat med att få fram bra smaker. Hurra för en Pilsner från Coppersmigh´’s

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*