Cash Cow Brewing High Roller Dipa

Cash Cow Brewing High Roller Dipa

Här kommer en stark en, på många sätt. Stor doft. Stort skum. Stor smak. Och Stark.

DSC_5114

Den här fyller munnen med en kolabeska och lite nötknäckig smak men  det är inte ett julöl. Den fyller munhålan med en trivsam smak och den har inte en smak som i huvudsak är besk utan den fyller munnen med en trivsam beska och i och med att den är alkoholstark så pirrar det lite på tungan efter att man har låtit den slinka ner i halsen. Det här är verkligen en välbalanserad öl.

Om man måste klaga på den, så kanske är den lite alkoholstark men då måste man verkligen gå ner i källaren och verkligen leta fel. Nej det här är en trivsam DIPA och den kan man verkligen sitta och sippa på en längre stund.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*