Bryggverket Eko Lager Umeå smakfestivals officiella öl.

Bryggverket Eko Umeå smakfestivals officiella öl.img_0171-1

Jag vet inte hur dom gör men oj va gott det är. Mitt val när jag går ut och ska köpa öl är inte direkt att plocka korgen full med en massa lager. Är jag en ölsnobb, ja kanske, eller så har jag hittat mina smakpreferenser som ligger närmare Ale och stout. Nåja man måste testa allt och här kommer en eko lager och oj vad den smakar. Man hittat en fin beska i balans med viss grape eller annan citrusfrukt i smaken. Allt gifter sig fint i munnen och som grabbarna på Bryggverket säger så finns det en viss hinkabillitet i den här, men då uppkommer nog ett problem. Viss alkoholförgiftning kommer nog att infinna efter ett antal glas EKO. Har ni vägarna förbi smakfestivalen så missa inte det officiella ölen. Ser nu fram mot att se vad som man kan kombinera med denna fina brygd.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*