”Eget Öl”?

Då har jag satt en egen etikett på ett öl.

Varför kan en vän av ordning fråga sig. Om man är lite kaxig kan man säga.

För att jag kan.

Om man nu ska vara lite allvarlig så ramlade jag över ett tillfälle och jag tog det. Det var så att jag har hjälpt en ”gubbklubb” att ta fram en egen etikett. Det var en rolig resa där vi var tvungen att tänka till lite om hur vi skulle ta fram etiketten. När allt det var klart var skulle vi ta fram ölet. Det var en enkel lösning när jag fick kontakt med ett bryggeri som kunde tänkta sig upplåta ett befintligt öl till vår etikett.

I samband med samarbetet med tryckeriet som tryckte etiketterna så frågade jag vad det skulle kosta att ta trycka hundra etiketter för Svenska Öl. Den kostnaden blev 0 kr så då kunde jag inte motstå frestelsen att ta kontakt med samma bryggeri som tidigare och fixa två backar med ”Svenska Öl”. Det var inte ens nästan svårt och nu sitter jag hemma med egen sommaröl. Jag har tyckt att det har varit lite dåligt av mig att bara ha ipa, stout och annat ”kontsigt” i barkylen så nu har jag en riktigt bar lager på kylning om nån skulle vilja ha en bra öl i sommar.

Kommer ett tillfälle är man lite dum om man inte tar det.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*