Semester mode

Svenska Öl har legat i semestermode här ett tag. Det har varit varmt och jag har faktiskt varit ledig. Ja jag har druckit en del öl men då i glada vänners lag och inte för skrivandets skull. Jag kommer nog att vara i semestermode augusti ut men sen kommer provningarna hagla som spön i backen. Det kommer filmer och det kommer text av öl som ni aldrig har sett och öl som ni har sett allt för ofta. Jag har några provningar som ska bli kul att dokumentera och det ska bli kul att ladda upp sidan med mer än någon öl här och där. 

Det har helt enkelt varit för varmt och kvavt för att filma och skriva. 

Vila nu er fram till i början av september för då kommer det mer gått från Svenska öl

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*