Höstmörker

Nolia Beer är avslutad. Efter planeringsmöten och funderingar tittar vi på ett antal serier efter jul. Vi kommer att testa allt från ett bryggeri. Det betyder att vi kommer att skriva om två tre öl varje vecka från ett bryggeri. Vi kommer att börja i Umeå och ta öl från alla våra bryggerier, sedan kommer vi att snegla både norr och söder. Det ska bli en rolig resa. Har ni önskemål på bryggerier som vi ska titta på kan man alltid maila mig. 

sven@svenskaol.se

Idag var det tänkt att jag skulle publicera en god mörk öl men kroppen la av i gårkväll. Förkylning tror jag eller då är jag bara allmänt krasslig. Det kommer mer öl framöver eftersom bryggarna som var på Nolia Beer såg till att jag hade med mig provexemplar hem. 

Må nu helgen som väntar bli en skön sådan. Om du ska dricka en öl se till att den är god. Drick få och goda än många och dåliga. 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*