Boddington

Jag har funderat ett tag var Boddington Ale tog vägen. En ale som man fick i glaset med det perfekta skummet. Den var len och fyllig. Den var som Schweiz. Neutral men inte mesig. Det var den perfekta pubölen. Sällskapsdryck. Jajjamensan. Till en matbit funkar den alla dagar i veckan. Vid grillen hemma kunde man ta ett pintglas och hälla en hel burk och då fick man den perfekta grill Alen.

Det är kanske pga att den inte är en kvadruppel IPA som är brygg i superliten upplaga och att man måste stå i rätt gathörn iförd röda gummistövlar för att köpa den. Boddington kunde vem som helst dricka. Då borde den väl finnas kvar på systemet och på puben men tyvärr har kan jag inte hitta den där jag har varit.

Nej den har inte gått i graven men den finns inte att köpa på Systemet och där jag har varit har man inte importerat den. En sorg men man hoppas att den kommer tillbaka.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*