Motorblog Of Sweden Golden Edition. Bryggd av Nothern Brewers,

MOS har tagit fram en öl till. Golden Edition. Det är en Ale och jag har ju lite förkärlek till Ale och Stout. Vi får väll se vad MOS och Nothern Brewers har tagit fram. Det är en golden Ale med inslag av Kvamne. Har ingen aning om vad det innebär men just nu har jag inte hällt upp ölen än.

När jag precis har hällt ölen kom jag ihåg att jag skulle vara lite försiktig eftersom den skulle skumma bra. Det stör mig inte jag låter den bara stå lite längre innan jag kan smaka den. Den är verkligen gyllengul och skummet skapar ett fint lock i glaset.

Den är mild i smaken , men den fyller hela munnen med smak. Det här låter lite konstigt men den är besk och söt i smaken. Det finns en tydlig sötma och samtidigt som beskan slår till i tungroten .

Denna öl var trevlig och med 5,2 % har den hög hinkabilitet. Jag kan mycket väl tänka mig en till när den här tar slut.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*