Nolia Beer 2019

Det börjar närma sig. Årets Nolia Beer börjar närma sig. 18-19 Oktober är det dax. Jag har tittat lite på utställarlistan och det har utvecklats. Från att vara en mer eller mindre renodlad ölmässa har man plockat in några utställare som har vin. Några destillerier och så har det ökat när det gäller deli. Är det en bra eller dålig sak. Jag vet inte. Det är roligt att man ser till att mässan växer och att den fyller ut hallen. Jag har tittat på hallskissen och jag tycker att upplägget är bra. Det kommer att bli luftigt och jag tror att det inte kommer att kännas trångt när det blir lite mer folk i lokalen.

Har man någon typ av intresse för drycker ska man se till att man gör ett pistopp på mässan. Om du är lite nyfiken och vågar prova nåt nytt kommer du att hitta nya favoriter.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*