Berrbliotek Det luktar lite som en gammal klassiker

Ok. Jag häller upp denna lite grummliga öl och har egentligen inte läst så väldans mycke om den men det står visst att det är en dubbel Ipa/imperial. Då förväntar man sig nog en öl som är sträv och besk så in i norden. Det är helt fel i det här fallet. Beskan finns där men den är mer söt än besk. Det hänger nog ihop med att den ligger på dryga 8%. Jag vet inte om jag är lite påverkad av dagens eskapader men jag kan även hitta inslag av blött hö. Ok jag har stått i en hage med en himla massa hästar som har skuffat på mig för att få uppmärksamhet, men det finns en liten aning av blött hö i smaken om man letar lite.

Det här va en trevlig öl som va kul att sippa på . Den så kallade himkabiliteten är låg men det betyder inte att man inte kan njuta av den här länge. Hög alkoholhalt gör att man tar små sippar som spritter runt i munnen. Den här gammla klassikern lever upp till sitt namn . Det kan mycket väl bli en gammal klassiker.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*