Marsipulami av Spike Brewery

När jag köpte den här burken visste jag egentligen inte vad det var. Det enda som jag tänkte på var den där lilla gulprickiga djuret med lång svans i tidningen Spiro. Man skulle ju kunna tänka sig att den skulle vara lite söt och ljusbrun men den är svart. Jag menar kolsvart. Det är en rejäl stout / porter. Det står på Systembolaget sida att det en imperial porter. Det spelar egentligen inte så stor roll. Den har kaffe . Det finns allt annat som kavring och man kan till och med om man letar lite hitta lakritsrot i smaken.

Jag tycker att den är fantastisk . Den har allt vad en bra stout har och enligt systembolaget, och jag håller med ska det här vara en sällskapsdryck eller så ska man ta den till en chokladefterrätt.

Bara köp den och om den inte finns beställ i alla fall en .

Jo jag har just upptäckt det här med att beställa från systembolaget. man kan beställa en flaska av nåt eller flera stycken och det kommer till ditt systembolag som ligger närmast. Jag säger Hurra för systembolaget och dess fantastiska service.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*