Jag är så kass på att dricka öl

Det har varit en mörk höst och vinter. Ölen står på sina hyllor och blir bara fler och fler. Det är kul att köpa öl och tanken är att jag ska dricka upp dom också men det har varit långa dagar och en öl har inte känts rätt.

Nu lyser solen . Vi har passerat januari och det känns lite lättare. Nu är det dax att börja testa öl lite mer frekvent. Jag lovar.

Jag har en del Ale och en massa Stout i min samling som måste drickas . Sen kommer det in en massa öl från vårt bryggeri. Vi håller grytan kokande och bunkrar lite eftersom det ska bytas golv och lite annat. Man kan ju inte vara utan bruksöl.

Jag ska ta lite bilder från min ölkällare och lägga upp och sen även kanske beskriva lite vad vi gör för öl och vad som gör att den är så himla bra.

Det var nog allt för den här veckan . Jag ska nu på systemet och köpa Vermouth för att kunna göra en bra Dry Martini till AW.

Sköt om er alla och var varsamma därute 🙂

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*