Ibland måste man ta en för laget

Ibland måste man slita sig från hemmets lugna vrå och vidga sina vyer. Den här veckan kan jag meddela två saker.

  1. Jag var tvungen att lämna landet för en kort stund. Dublin blev målet för resan och om det är så att du besöker Svenska Öl under kristiflygarehelgen så sitter jag nog på en pub och dricker något lokalproducerat.
  2. Jag har under förra veckan spelat in fyra stycken filmer till Umeå X. Dom är under redigering och kommer att publiceras här framöver. När vet jag inte men jag återkommer i detta spörsmål. Ni kommer att hitta filmerna på Facebook och på Umeå X hemsida umeax.se

Ta vara på helgen och se till att ni dricker nåt som ni tycker om och skit i oss ölnördar som skriver saker på era näsor. ’

Öl ska vara gott.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*