Vem vill inte ha en egen etikett. Nu kan du beställa!

Att ha en egen lable på en flaska är en väldigt kul grej. Jag har kollat runt lite för att få en Svenska Öl men det har alltid varit så dyrt och krångligt. Northern Brewers har nu en öl som man kan få med egen etikett. Jag har inte sett att ett bryggeri har kommit ut med någonting liknande. Jag vet att man kan ta kontakt med bryggare för att fixa det här men jag har inte sett någon som direkt går ut med att bryggeriet kan fixa det. Det här är riktigt coolt .

Ok det är coolt med en öl med egen etikett men hur smakar ölen? Det är en krispig lager med hög hinkabihet. Det sticker inte ut men är en bra ljus lager. Om man gör den här som en öl till ett event eller en företagsgrej kan man inte göra en svår och spretig öl. Den ska bara funka och ölen gör det verkligen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*