Tsingtao

Jag hade ölprovning förra helgen och jag tog med mig den här eftersom alla öl som dracks den här kvällen hade en historia. Den här pendlar mellan 2-4 plats i mest sålda öl i världen. Vi snackar nästan 3 st av 10 öl är en Tsingtao. Det är in jag inte har räknat fel 7.8 miljarder liter öl om som produceras. Det är en hel del.

Hur är den att dricka då ? Ja den är ljus, mycket ljus. Smakrik är väll inte någonting som man säger samma dag i samband med Tsingtao. Jag har druckit sämre, och jag har druckit tunnare men jag vet inte. Är den god. NJA…… den går an om det inte finns någonting annat. Jag har tidigare nämnt ett lättöl som jag har provat och då sa jag att det var ett bordsvatten med maltkaraktär. Jag kanske inte ska sträcka mig så långt men det är fan inte långt ifrån. Vill man ha smak köp någonting annat.

Det är väll det bästa jag kan säga

Over And Out

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*