Innis & Gunn Islay Whisky Cask Beer Laphroaig Limited Edition

Man måste köpa en flaska öl från systemet om den är i pappkartong. Det är sen gammalt.

Den här har legat till sig inte allt för länge men den står där på hyllan. Ölens dag var i onsdags och jag tänkte att det var dax att öppna den då. En fin färg en fantastisk doft när man öppnar flaskan. Det doftar rökig whisky. Skummet är tjockt och fint men sen. Vad har dom lyckats med? Den är tunn. Den smakar ingenting och sen kommer en nyans av rökig whisky. Besviken måste jag säga. Den kommer nog inte att bli bättra när den står på hyllan eftersom den inte har nåt att bygga på så vi får väll se nästa gång jag öppnar en besvikelse.

1 kommentar

  1. Tyckte det var ett hyggligt gott öl och som hade lite god Islay-whiskykaraktär att njuta av men som du skriver var lite i klenaste laget. Är också lite besviken då jag hoppats på betydligt ännu mer ifrån denna!! Självklart alltid trevligt med kartong, även om priset garanterat ökar något. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*