Backens Ale från Skellefteåbryggeri

Skellefteåbryggerier

Backens ale

DSC_4963

Här har vi ett fint skum som ligger kvar länge.  Sedan när man tar denna ale i munnen känns det som att det är någonting som saknas. Det finns en fin beska men det är någonting som saknas. Smaken är lite tunn och ganska kort. Jag tycker om ale men jag hade förväntat mig lite mer av Backens Ale.

Allt runt omkring den här ölen är rätt . Flaskan är snygg, etiketten är snygg, ölet är snyggt i glaset men tyvärr så är det smaken som räknas och här levererar man inte.

Jag har till och med låtit ölen stå lite och blivit lite varmare. Då brukar smaker blomma ut men här blommar det inte. Jag kan tänka mig att tillsammans med en köttgryta eller en mustig kötträtt så kan den här ölen få ett nytt liv och lyfta, men ensam står den i hörnet och håller väntar på att bli uppbjuden.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*