Bryggverket Surpéne

Bryggverket Surpéne tillsammans med Tempel Brygghus

Det här är med sour ipa och jag är inte så bevandrad i och det är inte nåt som påminner om nåt annat. Jo kanske lite veteöl. Nåja, det här är nåt som jag tror kan vara en sommarhit. Det finns en smak av rabarber, men jag tror att man hade kunnat kasta i lite mer, sen finns det en friskhet i den här ölen.

DSC_5013

Jag är inte någon kännare men det här är inte något som har surnat som till exempel surströmming utan den här ölen är syrlig. Och i och med det kommer den att smaka annorlunda än vad man är van vid. Smaken hänger kvar och det är just syrligt som är det som är genomgående.

I mitt tycke är det här nåt som ska drickas iskall. Det krävs lite mod att kasta sig över en sådan här lite flaska och jag tror att just sour ipa kommer alla som dricker den att ha en åsikt om.

Ett kul samarbete mellan Tempel Brygghus och Bryggverket. Ser man denna flaska så tycker jag att man ska testa just för att det inte är nåt som man har druckit förut.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*