S:t Eriks Pink Boots

St Eriks Pink Boots Gose

DSC_5023

Här har jag kastat mig över en liten rosa sak som stod i hyllan över små partier. Man blir lite överraskad när man häller en öl som i och för sig ska vara en frukt öl men jag förväntade inte att den skulle just vara rosa. Skummet är rosa och ölen är rosa men då kan man tro att den ska vara lite mesig. Ursäkta påhoppet men rosa kan inte vara rivigt utan det ska vara lite flyffigull över det hela. Nu fick jag ändra min åsikt. Det här är trots sin rosighet inte nån mespropp. Man hittar tydlig sälta man hittar tydlig fläder och tydlig koriander. Sen är det inte nån vanlig öl och jag kan tycka att man måste vara lite modig för att sätta pengar på en sån här öl.

Va modig gör dig förvånad. Det här är inte nåt som du har druckit förut. Det här är surt, fruktigt och gott. Jag säger att den ska serveras iskall och tillåt gärna nån av dina fega vänner som köper fulöl backvis att testa nåt som han eller hon inte har testat förut.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*