Beer Studio

BeerStudio

IMG_2941

Japp då hamnar man på BeerStudio och då hamnar man ute på Alvik i Umeå. Däckfirmor och annan industriverksamhet finns runtomkring och sen ett bryggeri. Man kan nog säga att om man har sett ett bryggeri så har man nog sett alla, men sen finns det en viss själ i byggnaden.

IMG_2939

Jag vet inte hur man ska säga det men det är väll som alla byggnader och rum vissa talar till en och vissa gör det inte. Här känner jag mig hemma.  I denna relativt lilla lokal bryggs det öl av olika sorter och det levereras till både pubar och restauranger samt till Systembolaget. När jag nu klampar in i lokalen så möts jag av ett leende och ett välkomnande som är varmt. Man gladeligen visar mig runt de olika tankarna och berättar lite om  vad som händer. Jag stoppade in huvet i en av tankarna och en himla massa blåbär har varit med i byggprocessen. På vägen ut så fick jag med mig två intressanta flaskor. Dels den nya Loop som kommer till sommaren 2016 och sen en Imperial Stout som finns på vissa pubar och restauranger i Sverige. Det är kul att man inte bara gör det traditionella ölerna utan man gör nåt nytt. Det är kyl att man tänker utanför boxen och hittar på nåt annorlunda.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*