Dugges Ethiopia Welena Imperial Coffie Stout

Dugges har gjort ett antal olika samarbeten och den här gången har man jobbat med Johan & Nyström som är ett Kafferosteri.

Här känner man att det är kaffe som finns i denna ädla dryck, men det finns en massa andra fina smaker. Du har choklad och du har även en fin liten beska men allt genomsyras även av en sötma som är mycket trevlig. Den är sådär välbalanserad att man inte riktigt vet vad som saknas eller bör tilläggas. Jag är lite svag för riktigt mörkt öl och den här är riktigt mörk, nästan sirapsartad. Man kan inte dricka så många av denna Coffie Stout men om man dricker den här kommer man att njuta till fullo.DSC_5079

Dugges så här långt i min smakresa har verkligen levererat. Roliga smaker, roliga samarbeten och verkligen inget dussinöl.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*