Dugges Tropic Sunrise

Dugges the tropic sunrise

Här kommer en Sour Ale. Och jag har inte fått någon riktig relation till den här typen av öl. Det ligger lite utanför min safezon och jag har inte riktigt bestämt mig för om jag tycker om det eller inte. Doften är ganska obefintlig utan man känner bara att det finns någonting syrligt i glaset. Sen när man får det i munnen så händer det en massa. Dels kommer det syrligheten men sen kommer det en massa frukt eftersom det finns mango, ananas och hallon.

Den här tycker jag ska serveras iskall och den kommer att vara farlig i sommar på altaner, balkonger och gräsmattor i sommar. Jag kan förstå att det här är det nya stora inom ölvärlde. Och om man dricker en suröl så kommer man att bli berörd. Det är ingenting som man bara dricker och säger: den var ok. Eller: ja det funkar. Utan den här sorten kommer att vara. Nej det här går inte att dricka! Eller oh….. jag måste utforska det här och jag vill ha mer. Man lämnas inte oberörd

DSC_5093

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*