Leufstabruks Bryggeri Leufsta Pils

LeuftsaBrukd Bryggeri

Leufsta Pils

Jag har varit ute och rest lite och åkte förbi Uppsala och bunkrade på mig lite lokala ölsorter. Leufsta Pils är inte någonting som jag hade velat hoppa över.

DSC_5089

Det är en klar och fin Pilsner och den innehåller alla ingredienser som man vill ha. Det finns en klar beska. Det finns en fin lite syrlighet i smaken. Och man känner att det finns en klar karaktär. Det här är inget dussinöl. Och den är framförallt inte mesig. Jag upptäcker mer och mer att smaken ligger kvar i munnen och är trivsam. När jag åker ner till Uppsala nästa gång ska det bli intressant om det går att hitta fler sorter som detta Uppländska bryggeri har att erbjuda.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*