Bryggverket Lillpangarn Dubble Session IPA

Bryggverket har gjort ett folköl!

IMG_3066

Lillpangarn heter den och det är en Dubble Session Ale. När jag och min kompis Anders Lindberg va förbi för att proviantera denna ädla dryck fick jag höra ett nytt uttryck. Hinkabillitet. Det betyder att man kan dricka många i lugn och ro utan att bli less eller allt för berusad. Lillpangarn är ett sånt öl. Den passar till mat, den passar alldeles utmärkt på en altan, ja den passar utmärkt nästan till allt. Kanske inte ill palt men då ska man väl dricka mjölk. Nåja både jag och Anders var väldigt överens att det här är ett utmärkt folköl. Jag, om jag skulle sätta betyg på den här ölen skulle ge den MED BERÖM GODKÄNT. och bättre än så kan det nog inte bli.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*