Remmarlöv Gårdsbryggeri The Holley American Style Organc Blonde ale

Remmarlöv gårdsbryggeri

The Holley American style organc blonde ale

IMG_3338

Den här har en massa fint skum och den har en fin färg som ligger åt smörkola.

Ibland luras ölet lite med att leka tafatt och gömmer doften. Ibland finns det ingen doft och så är fallet med den här ölen. Och jag är ganska besviken på den här alen. Jag hade förhoppningar att den skulle  fylla munhålan med smörkola, nybakat surdegsbröd, men det bara finns inte. Den stora långa smaken som man vill ha när man dricker en ale hittade aldrig fram. Det var en kort smak som saknade det mesta. Jag ska inte drista mig till att säga att den är vattenstark men den kändes inte färdig. Den behöver mer beska mer frukt. Jag egentligen behöver man ta i lite.

Jag är ganska besviken eftersom jag hade förhoppningar, men det går över det finns så mycket god öl därute. Jag tror att Remmarlöv kan bättre och jag kommer att prova fler av deras öler.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*