Brekeriet / Angry Chair Swedish shef ipa

Brekeriet / Angry Chair Swedish Shef IPA

dsc_0352

Den här blir jag inte riktigt klok på. Å ena sidan känns det som en sour ale och andra sidan känns det som en ale. Jag vet inte riktigt hur jag ska betrakta den. Det finns en himla massa syrligheter i både doft och smak. Grape, annanas och liknande frukter. Men det söta finns inte där. Jag tycker oftast att det ipan kan vara lite för besk för mig och ibland blir den lite för fruktig men den här hamnar i något typ av mellanland. I och med att det finns både en surhet och en stor beska men inte så att man kan sätta fötterna direkt ner i endera kategorin. Jag kan inte rata den men jag kan inte direkt säga att det är en öl som jag kommer att köpa igen. Så om man är nyfiken ska man absolut köpa en flaska. Jag vet inte om jag kommer att investera i en flaska till.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*