Nya Carnegie Bryggeri Kellerbier

Denna gyllengula dryck skulle jag ha testat i våras. Nej, det är inte en miss att den kommer nu utan den här skulle jag passat hela sommaren. Jag får direkt associationer till grill.  Altanmiddag och varm sommardag. Så skriv in denna öl på inköpslistan till sommaren, eller så går du ut och grillar och greppar en Kellerbier.

dsc_0713

Smaken är lätt men inte menlös. Smaken fyller munnen och det är inte bara beska utan man kan hitta en massa annat. Det finns en fin sötma, det finns en fin blommighet. Det är inte som en sommaräng utan mer som om någon granne håller på att klippa gräs och vattna rabatten.

En god lager är någonting som jag tycker att man ska värdesätta och sätta en liten markering kring. Konkurrensen är stenhård och det är lätt att försvinna bland alla industiöler och produceras i kubik.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*