Sunbybergs Köksbryggeri Halvlager

Sunbybergs Köksbryggeri

dsc_0824

Halv lager

Det här är en intressant sak. Det är inte en lager utan en halvlager. . Den är bryggd som en Ale men är en liten hybrid. Den är lätt i smaken och har en liten aning av fruktighet i smaken som gör den lätt. Jag läste på etiketten att den ska tydligen drickas i små glas en varm sommardag. Jag har missat det totalt och dricker den i ett stort glas en regnig dag på senhösten. Jag kan tänka mig att sitta och suga på den här på en uteservering. Den är lättdrucken men är inte mesig utan den verkligen levererar en fin smak, en stor smak och om man är en lager kille eller tjej kan man bli lite fundersam men en perfekt inkörsport till en god Ale.

Bra jobbat Sunbybergs Köksbryggeri.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*