Sunbybergs Köksbryggeri Pale Ale

dsc_0027

Den här har ölen har ett stort och fint skum. När man doppar näsan i glaset finns det ett antal olika dofter som möter en. Citrus är en och så finns det en beska som också möter en. Smaken är intressant. Det finns en fin beska i denna gyllengula dryck. Beskan tar inte över och är jobbig utan den lurar lite i munhålan och är trivsam. Sen finns det lite citrus som också vill vara med.

dsc_0025

I slutet på smakupplevelsen finns det lite sälta. Den dyker upp och kittlar till lite och faktiskt gör att denna Ale är intressant. Personligen tycker jag om den. Den är frisk. Jag tror att jag smakar den vid fel årstid. Det ska vara en frisk vårdag som man dricker den här. Kanske när man har tagit fram trädgårdsmöblerna och käkar middag där för första gången. Ett i mitt tycke perfekt våröl. Ok den går att dricka året om men årstidsmässigt tror jag att våren/sommaren skulle vara i dess rätta element att drickas.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*