Bryggeriet Stenhammaren Kacklan

 

Stanhammaren Bryggeri Kacklan

En fin liten ipa som är lite söt i smaken. Det påminner lite om bränt socker som man försöker använda som ”klister” när man gör pepparkakshus. Den har en fin kropp som fylls av en fin kombination av beskan och det söta.

dsc_0079

Ju mer öl man testar ju kräsnare blir man och ok jag är en ölnörd. Det intressanta att när jag sitter på min kammare och testar öl från de mindre bryggerierna runt om i Sverige så upptäcker jag en sak. Det finns inte så mycket dåligt öl. Det finns stora skillnader mellan olika bryggare. Det roliga är att jag än så länge inte ramlat över en dåligt producerad öl. Jag har hittat öl som jag inte tycker om men jag har inte hittat en dålig öl. Stenhammaren Bryggeri gör även dom en bra produkt. Kacklan är en mycket bra representant för en ipa.

Slutsatsen är att mikrobryggerier gör bra produkter och om man tycker om en viss sorts öl kan man utan att vara allt för vågad köpa en bryggd från en mikrobryggare.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*