Beer Studio Sputnik Krisis

Beer Studio Sputnik K risis

Dax för årets bästa stout. Här är det sälta, beska, choklad och kaffe så det står härliga till. Med sina modiga 10,5 % får man även en fin sötma och det där lilla pirret på tungan som alkoholen ger. Jag har väntat på att den här ska komma på systemet. Nu finns den att köpa på några ställen i Umeå i alla fall. Jag vet inte hur spridd den är men ser du den är det bara att kasta sig över den. För 59 kronor får du en av årets bästa Stouts.

Jag skulle kunna skriva så mycket mer om hur jag får gåshud här jag öppnar den här flaskan och om hur förväntningarna höjs när jag känner en så fin balans mellan kaffe. choklad, och bränt socker men jag tror att jag stannar här.

KÖP om du ser den på en krog eller på dit systembolag. Det kanske känns som kostsamt men den är värd så mycket mer i på upplevelsekontot.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*