Tjers HÅ:mLe

Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge och så är fallet med Tjers. Jag har försökt att komma över en flaska från det nordligaste bryggeriet i Sverige. Hå:mLe är en ipa och den skummar mycket. Den doftar som en ipa ska göra, det finns fina inslag av grape och citrus. Att sen få ta det i munnen fylls munnen av en lite sträv och besk dryck. Allt är välbalanserat. Den är inte för besk. Den är inte för fruktig utan den håller sig precis mitt i mellan i smakpalleten. Den är inte mesig och den är inte slätstruken utan den är bara god.

Vad ska man ge en lång väntan för betyg. Nej jag ger inte betyg utan jag säger bara att den var värd att vänta på och jag hoppas på att jag ska komma över fler från detta bryggeri.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*