Ocean Bryggeriet Västkust Pale Ale

Här kommer en fin brödig doft när man sätter näsan mot glaset. Jag förbereder mig på en lite knäckig och brödig smak men den här gör mig lite besviken. Brödigheten slår inte igenom och knäcken är obefintlig. Det som dyker upp är en fin liten beska som håller sig kvar i munnen länge. Det tilltalar inte mig direkt. Eftersom den här lurade in mig i tron att det skulle vara knäck och lite brödig smak och sen inte håller vad den lovar känner jag mig lite lurad. Det är inget fel på den här Västkust Pale Ale men jag trodde att smaken skulle fortsätta på det spår som den visade i doften och sen tog den en helt annan vändning.

Nåja sånt är livet. Man kan inte gilla allt och det ska vara så.

En lite luring det här alltså.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*