Sumpan Ale

Nu kan man äntligen sitta ute och prova öl i bara t-shirt och kortbyxor. Klockan är en bit efter 8 på kvällen och det är faktiskt varmt ute. Den här hösten har varit galen. Det snöade för två och en halv vecka sen.

Nåja Sumpan Ale.

Färgen är lite mörkare orange. Det här ska vara en ale av brittisk typ. Den kan hamna under bitter och jag har alltid varit lite rädd för en bitter. Jag menar om den heter BITTER måste den vara just det men så är inte fallet. Du har lite rågbröd. Du har en fin sötma och sen efter allt detta så kommer det en liten sälta. Allt detta tonas sedan ner ungefär som att man bara drar volymen på stereon. Allt tonas ner samtidigt.  Detta är en fin upplevelse och nedtoningen är långsam så att all smak tonas bort under en lång tid.

Sunbybergs Köksbryggeri har gjort en bra Ale så är det bara.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*