Pripps Blå Export

Jag är ölsnobb. Men jag vill inte vara en dömande ölsnobb. Så då är det dax att prova en svensk klassiker som alla som dricker öl har druckit. En kall  Pripps Blå måste man säga är en bra bärs. Det är som ett par mjuka tofflor. Kanske inte så representativt. Kanske inte det bästa men ibland vill man inte vara representativ utan man kanske  bara ha en bärs. Då är Pripps Blå ett bra ”go to ” bärs. Den är inte spretig. Den är inte uppkäftig. Den hittar inte på nåt otyg utan det är bara en bra bärs.  Låt den vara det och ta den en varm sommardag när du är törstig efter nåt trädgårdsarbete. Ta den kall och va nöjd med det. Man behöver inte alltid leta efter små subtila smakupplevelser man kanske är nöjd med en bärs. Va nöjd med det och ta en Pripps.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*