Train Station Brewery Shipfaced IPa

This beer is not Lagom står det på flaskan och oj va dom har rätt. Sen kan man läsa att Om du int verkligheten tycker om öl köp nåt annat.  Det kan jag hålla med om. Denna beska, och då menar jag BESKA öl, har inte så mycket karaktär än just en öl.

Jag drar en liten parallel till när jag var lite yngre och jag och grabbarna skulle göra chili tillsammans. Fram med allt starkt som fanns i affären och sen mördar man alla smaklökar med chilipulver, pirri pirri, och toppar allt med femtielva vitlöksklyftor.  Lite så känns det med den här ipan. Vi tar i och det grövsta och i och med det finns inga nyanser kvar. I min smak tycker jag att det ska finnas nyanser och lager i smakupplevelsen. Vill man vara värst i besktävlingen då är det här en bra kandidat. I in värld skulle jag dämpa mig lite så att andra smaker får plats.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*