Emmaboda Bapelsin

 

Förväntningarna är höga, eller ja, jag har väntat på den här ett tag. Jag såg den på beställningssortimentet för ett tag sen och beställde den på en gång. Jag måste ha en Bapelsin.

Den har en söt och samtidigt en besk doft och samma sak gäller smaken . Det finns en fin lite nyans av apelsin mitt i det beska och det tycker jag är trevligt. Smaken håller i sig länge och jag är nöjd med en Bapelsin.

Jag har nu testat närmare 12o öl på youtube och kommit fram till att en öl från ett microbryggeri är för det mesta bra.  Rolig etikett och den är nästan garanterat kanon. Ja kanske inte men chansen är stor.

Då kanske man kan tycka att….. Sven då är du klar. Men jag håller i ett tag till och testar öl för att jag tycker att det är roligt och jag  vill verkligen testa öl. Jag gör det för min och er skull.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*