MOS (Motorblog of Sweden) ljus Ale

Jag har kommit över en flaska som kommer att  så småningom kunna köpas på en av våra många restauranger i Umeå.  Northen Brewers har tillsammans men MOS tagit fram denna unika öl. Den är kryddad med Älggräs och jag har inte någon referens till denna växt så jag vet inte vad jag ska leta efter i smakparlören. När smaken slår en så känns det som en vanlig ale. Du har allt som man vill ha. Toner av grape, fin beska och när man tror att allt är över kommer det en smak som jag inte vet var jag ska placera. Det här är en bra ale. Det finns flera dimensioner och en lång smak. Jag gillar den och det beror på att den är mångfasetterad . Klart värd att testa.  Då är det bara att göra en pubrunda och kolla vem som har MOS med älggräs.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*