Svenska Öl har fått två paket

 

Förra veckan fick jag ett samtal. Hur funkar det om man vill skicka öl till Svenska Öl? Recenserar ni den då eller …?

Svaret är: Självklart kommer vi att testa och recensera det ni skickar till oss och det kommer att publiceras på sidan.

Det ni ser ovanför är just två paket som Svenska Öl har fått. Mohawk kommer från wickedwine.se/ som distribuerar en massa roliga saker.Däribland Mohawk. Det andra är Inlands Bryggeriaktiebolag  (www.inlandsbryggeri.se) som har skickat fyra flaskor. Flaskorna ser intressanta ut och jag ser fram mot att testa dom. Det gör jag i och för sig alltid när jag hittar nya öl men jag har en bra känsla för den här.

Det kommer recensioner här framöver och det ska bli spännande.

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*