BjörnBärs 

Jag vet inte hur jag ska förhålla mig till denna flaska. Eller jo jag tycker att den här är skitkul. Det står att den är sådär. Det står att den har inga anor och ingen aning. Det tycker jag är kul.

Men är den ”sådär”? Nej i mitt tycke är den inte det. Den är till och med en riktigt trevlig bärs. Den passerar många av våra vanliga och mest sålda lager. Smaken håller i sig. Den har en trevlig beska och den dör inte på en gång när man tar den i munnen.

Det kan vara dumt att vara lite lustifikativ när man ska presentera sin produkt. Jag har testat några som är rent patetiska men den här kan jag tänka mig att köpa fler av.

Jag är uppvuxen med Magnus & Brasse, Hasse och Tage ( det är inte för inte ni är inne på Svenska Öl) men oftast blir det fel när man skriver ner sin produkt. Jag tycker att man ska kunna skämta om sitt varumärke men såhär tydligt kan bli fel, men inte den här gången. Man siktar lågt och ställer förväntningarna ändå lägre med en riktigt bra bärs.

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*