Sven på Svenska Öl är handikappad

Hej alla läsare.

Julen närmar sig och jag är torrlagd. Nej jag har öl så det räcker i flera månader men jag har inte provat en öl på över en månad, tror jag. Jo vänta jag hade en Julölprovning med goda vänner för ett några veckor sedan annars har jag inte öppnat en burk eller flaska sen Ölmässan i Umeå tror jag. Har jag blivit puritan och ska sluta med alkohol? Nej! Öl är min passion och kommer inte lämna ölets underbara värld. Jag måste däremot göra ett aktivt val. Smärtlindring eller Öl och då blir det smärtlindring. Jag är militant. Jag kombinerar inte smärtlindring och alkohol. Ok jag har varit tvungen och ta en Ipren en gång när jag fick öroninflammation en natt och jag hade druckit öl under kvällen men annars NEJ jag blandar inte.

Va har hänt då ?

Karpaltunnelsyndrom. Ont i händerna. Alvedon funkar ganska bra. Tradolan funkar inte. Så det är bara att bita ihop. Käka värktabletter invänta operation  på måndag och hoppas på att jag blir smärtfri och sen öppna en välförtjänt öl.

Jag har ett mantra. Drick det du gillar, drick det måttligt. Var nyfiken och prova nåt nytt.

 

Syns nästa vecka.

Förhoppningsvis smärtfri och med en ölprovning.

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*