Vad är det med Öl och lingon just nu ?

Nils Oscars kom med en fantastisk men ickelingonsmakander stout. Brewdog kom med My Name Is Agneta med lingon. Jag var på Nolia Beer och där var det ett antal olika bryggare som hade någonting med lingon. Det måste bero på att det var gott om lingon eller så var det många själar med samma tanke. Jag vet inte vad jag tycker om lingon i öl . Den slår inte igenom så mycket och har inte en smak som jag gör frivolter över. Jag kan tycka att det ska vara så att om man gör nåt ska det vara ordentlig och jag tror att man får ta i nåsågudförbannat om man ska få en stor lingonsmak och så är frågan blir det bra.

Lingon är röda och så även julens färg. Må ni alla läsare få en god jul och så återkommer jag nästa vecka med  årets sista inlägg.

Jag hoppas på att det blir mer öl framöver när jag mer eller mindre är smärtfri och kan botanisera i mitt stora förråd av ”finöl”

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*