Fredag den 13:e

Det känns som jag har varit sjuk hela hösten och vintern. Den här veckan hade jag set fram mot en mörk stout framför kameran. Starta upp på nytt. Vara lite kreativ och filma och redigera. MEN… det har inte gått. Den här influensan har varit ihärdig. Huvudet är fullt med fluff. Näsa och bihålor är fylld med vadd och jag känner ingen smak. Det har helt enkelt inte känts intressant att prova öl den här veckan. Det är en ny känsla. Jag verkligen längtar efter en god öl men kroppen vill inte.

Jag har för avsikt att kasta mig över den ädla drycken i lagoma mängder i helgen så att jag kan fylla Svenska Öl med ny god öl att prova.

Mer info:

Vi är ett gäng som kommer att åka till Dublin i mitten på maj. Jag är oerhört peppad till denna resa. Guinnes är en anledning men även att prova andra bryggare än en av de mest kända varumärkena som finns. En liten passus är att jag under en lång tid inte hade en aning om att Guinnes var ett bryggeri. Jag trodde att det bar nåt annat som gav ut en rekordbok. Samma sak med Guide Michelin. Jag hade inte en aning om att det var en däcktillverkare som stod bakom denna restaurangguide.

 

Nog om detta mer öl och insikter kommer framöver.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*