Nolia Beer

Jag har kollat lite på NoliaBeers utställningslista och den ser intressant ut. Det kommer en himla massa nya utställare. Mässan växer och det kommer flera utställare som inte är bryggerier eller är direkt ölrelaterade. Det finns lite andra alkoholhaltiga och ädla drycker.Det finns en del mat och så några som är intressanta. Intresset kring Nolia Beer är stort och det glädjer mig att antalet utställare ökar. Kvalitén på bryggarna är otroligt hög och jag har inte stött på någon som har producerat en dålig produkt. Är man nu intresserad av högkvalitativ öl är Nolia Beer ett event som man inte kan missa.

Haffa mig gärna och snacka öl. Jag finns på plats med stor sannolikhet båda fredag och lördag.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*