Bröderna Bommen IPA

En hipsters förstaval när det gäller öl är en IPS. Även om man inte tycker om öl ska det drickas IPA. Jag har till och med hört ”hipseters” stå i baren och säga.-Jag vill ha en IPA( eftersom dom vet att det är det som man ska betsälla) men har du nån som inte är sådär besk och skarp. Då har man missuppfattat någonting. IPA ska vara besk och skarp. IPA är egentligen en ganska svår dryck. Karaktären är grapefruktsbesk. Det ska finnas en liten blommighet och smaken ska vara lång.

I skrivande stund har jag inte smakat på Bröderna Bommens IPA men skummet håller i sig länge färgen ligger ganska nära Portello och nu ska vi se hur smakupplevelsen är.

HMMMM. Jag hittar den karakteristiska beskan. Smaken är välbalanserad och det här är en typisk IPA. Beställer man en IPA förväntar i alla fall jag mig någonting åt det här hållet. Den är fin och den levererar. Det ska bli intressant och se vad Bröderna Bommen har med sig till Nolia Beer som gå av stapeln om nån vecka. Det luktar kvalité om denna ädla dryck.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*