Svenska Öl har tagit steget in i ölbryggningens underbara värld.

Jag har fått en ny kollega på jobbet. Han är oxå ölentusiast och han brygger hemma. I måndags gjorde vi en liten fin Ale som ska stå och mogna lite lagom fram till i mitten på februari då vi ska ha företagsfest. Att brygga själv gör att man får en helt ny förståelse till vad öl är. Vilket hantverk det är och att det faktiskt tar en himla massa tid att göra öl. Sen ska det ju ligga och mogna till sig lite. Jag kommer nog inte att köpa ett bryggverk och göra en himla massa öl själv men det är kul att ha varit med. Det är en kul lärdom och sen när man har väntat ett tag får man en belöning till. Det blir dax att dricka det man har åstadkommit. Förväntningarna är stor och jag återkommer när vi har testat vår kreation.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*