Sådär tookjävlasjuk.

Jag blir sällan sjuk och jag får framförallt inte feber. Tisdag 38,2 grade. Ok 38 är väll inte nåt att skryta med. Nej kanske inte men jag har en normaltemp på ca 36,3. Frossa och svettningar och frossa och svettningar, ja ni fattar. Det har hållit i sig från tisdag till torsdag. Ni fattar att jag inte har så mycket att skriva om den här veckan.

Jag kan i och för sig nämna att förra veckan då jag besökte huvudstaden ramlade jag in på en restaurang i Gamlastan. Nu snackar vi ” ramla in ”. Det var lördageftermiddag och vi skulle käka middag. Det såg ut som att det skulle finnas lediga bort så vi gick in . Barrels Burgers and Beer hette det och jag måste säga att det är värt ett besök. Fantastisk öl. Helt otroliga burgare. Ett skönt ställe helt enkelt. Inge fancy men kvalitén var utöver det vanliga.

Så ha nu en trevlig helt och det är dax att vila sig i form.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*